...czyli minimum naszych słów, maksimum Waszych! Za wszystkie opinie serdecznie dziękujemy! To najlepsza forma reklamy nas samych jak i pozytywny bodziec do dalszego rozwoju!
Zamieszczone poniżej opinie są wypowiedziami naszych klientów z zachowaniem oryginalnej pisowni.

 

 Ewelina i Rafal  Viola i Piotrek  Patrycja i Slawek
2017-01-18 / Wspaniali ludzie, profesjonaliści z dużą dawką dobrego humoru i anielska cierpliwością, która była potrzebna w niektórych momentach....po prostu najlepsi 2016-11-26 / Profesjonalnie i przede wszystkim wszystko na luzie. Polecam wszystkim a szczególnie tym, którzy myślą, że źle wypadają na zdjęciach :-) 2016-02-02 / Bardzo z mężem byliśmy zachwyceni świetnym podejściem oraz pełnym profesjonalizmem :-) superrrrrrrrr :-)
 Ewelina i Pawel  Weronika i Radek Agnieszka i Tomasz
2016-11-20 / Asia i Andrzej są wspaniałymi ludzmi, podchodzą do pracy profesionalnie i z sercem:)
Atmosfera podczas współpracy jest bardzo ciepła .
Materiał filmowy z wesela oraz zdjęcia są magiczne.
Podczas sesji podpowiadają jak się zachować i w jakiej pozycji się ustawić,aby zdjęcia wyglądały ślicznie ::)
Otrzymaliśmy wspaniały materiał:)
POlecamy !!!!!!
2016-10-31 / Wspaniali ludzie, dający poczucie, że wszystko będzie dobrze; cudowne wspomnienia, które zostaną na całe życie; świetna współpraca, a także profesjonalizm w każdym calu oraz ta magiczna atmosfera i najlepsze zdjęcia film na świecie!
Na każdym kroku pokazaliście, że wiecie, co należy robić, a dzięki temu my mieliśmy mniej na głowie. :-) Bądźcie cały czas tacy, jacy jesteście - świetnym zespołem w pracy i przecudownymi ludźmi prywatnie! :-)
Należy Wam się mega uznanie za mega pracę! :-)
Pozdrawiamy!:-)
PS. To na pewnie nie była nasza jedyna okazja do współpracy! :-)
2016-10-10 / Asiu i Andrzeju!
Dziękujemy za zabawną i przemiłą atmosferę oraz ogrom pomysłów, podpowiedzi:-)
Zdjęcia i video z naszego najważniejszego dnia w życiu są po prostu piękne i magiczne jednocześnie... W każdym zdjęciu widać pasję i profesjonalizm jaki towarzyszył Wam przez cały ten czas. Pamiątka, którą stworzyliście z sercem, to dla nas masa wspomnień do których na pewno będziemy wracać przez lata. Gorąco pozdrawiamy i polecamy wszystkim:-)
Aga & Tomek :-)
Celina i Mateusz Ola i Grzegorz Monika i Michał
2015-09-18 / Gorąco polecam !!!, profesjonalizm to za mało :-)
Wspaniały kontakt, zero problemu z terminami (kiedy sesja, odbiór zdjęć czy filmu). A sesja....
Więcej śmiechu i zabawy niż sztywnego pozowania :-)
Jeszcze raz polecam!
2015-09-05 / Asia i Andrzej to przede wszystkim zawodowcy i profesjonaliści w tym co robią :-) Ogarniecie wesela oraz sesji dla takich wariatów jak MY to duże osiągniecie :-) Mamy śliczne fotki i film :-) Polecamy i zapraszamy do skorzystania z usług Państwa Chromińskich :-) 2015-07-25 / Polecam bez zastanowienia! Od razu widać ze robią to co kochają. Z pełnym zaangażowaniem pracuja z każdym klientem. Świetna technika nagranych filmów i zdjęć, szeroka gama propozycji w pakietach. A przy tym niezwykle sympatyczne małżeństwo! ;-)
Ania i Damian Krzysztof K Oktawia i Damian
2014-08-02 / Profesjonalizm przez duże "P". Jeżeli chcesz mieć super pamiątkę z jakiejkolwiek okoliczności wybierz usługi Państwa Chromińskich, a będziesz w 100% usatysfakcjonowany/a. Cena za usługi świadczone przez Foto- CHROMinscy w stosunku do jakości usług jest przystępna. Jeśli będę chciał uwiecznić jeszcze jakąś uroczystość to na pewno zrobią to Foto- CHROMinscy. Pozdrawiam. Bardzo dobra firma. Do każdego zlecenia podchodzą z sercem i prawdziwą pasją.Jestem pełny uznania. Polecam :-) 2015-06-12 / Nie ma się co rozpisywać – po prostu są świetni! -:) Ustawiają , wybierają ciekawe tło do zdjęć a przy tym wszystkim jeszcze dbają o to żeby atmosfera była dobra. W 100% spełniają oczekiwania -:) polecam!!!:)
Jolanta i Jakub Paulina i Piotr Karolina i Adam

Płyta z filmem ze Ślubu bardzo nam się podoba. Dobra jakość, wszystko dokładnie widać i słychać. Mile wspominamy naszą współpracę z Państwem w tak ważnym dla nas dniu. Zdecydowanie polecamy dla narzeczonych, którzy poszukują dobrego fotografa oraz kamerzysty na swój Ślub. Pozdrawiam

Jolanta Rumak

Piekny album, piekna sesja, film tez piekny. Wzruszajacy a zarazem smieszny:) Jednym slowem wyszlo lepiej niz sie spodziewalismy. Piekna pamiatka na cale zycie i napewno bedziemy czesto ogladac i wspominac:) Pozdrawiamy i dziekujemy za mila wspolprace:) Buziaki:)

Paulina i Piotr

Dziękujemy Wam kochani za wspaniały materiał. Płyta z filmem bardzo nam się podoba, goścom również. Zdjęcia wyszły lepiej niż się tego spodziewaliśmy. Miło wspominamy naszą współpracę i zachęcamy inne pary do skorzystania z Waszych usług. Pozdrawiamy serdecznie

Karolina i Adam

 Paulina i Jacek  Sylwia i Pawel Edyta i Krzysztof

Gorąco polecamy współpracę z tak sympatyczną parą jaką są Asia i Andrzej Chromińscy. Rewelacyjne zdjęcia oraz świetny filmy, wielkie zaangażowanie i ogrom wysiłku jaki włożyli w uwiecznienie dla nas tak ważnych chwil w życiu, dały piorunujący efekt. Jesteśmy bardzo zadowoleni z bezproblemowej współpracy i idealnego dopasowania się do naszych potrzeb i uwag. Sympatyczni i uśmiechnięci Państwo Chromińscy oraz ich dobre słowa pomagały nam poczuć się bardziej komfortowo.
Plener niepowtarzalny, zdjęcia wykonane w atmosferze radości, ciepła i mocy dobrych pomysłów. Album wykonany był bardzo starannie i rzetelnie. Wszystko wyszło super jesteśmy bardzo zadowoleni ze zdjęć oraz filmu. Nie żałujemy wyboru.

Paulina i Jacek Góreccy   

2013-09-17 / Asiu i Andrzeju bardzo Wam dziękujemy za przepiękny reportaż filmowy oraz zdjęcia. Film tak samo jak i zdjęcia są świetnym odzwierciedleniem naszych emocji w tym dniu. Nie brakuje momentów wzruszających oraz humorystycznych. Cały dokument pięknie pokazuje jakimi jesteśmy ludźmi :) Album bardzo ładnie wykonany. Współpraca z Wami to sama przyjemność.Co ważne, nie musieliśmy czekać długo na efekty Waszej pracy :) Szczerze polecamy Foto-Chrom Wszystkim tym którzy chcą mieć wspaniałą pamiątkę na całe życie, nie tylko ze ślubu :):):) POZDRAWIAMY CIEPŁO

Sylwia i Paweł

2014-08-28 / Bardzo, ale to bardzo chcieliśmy podziękować Wam za stworzenia Nam prześlicznej pamiątki ślubnej :) Album ślubny w pięknej oprawie, sesja ślubna profesjonalnie wykonana, ślub oraz wesele zarejestrowane w wysokiej jakości i pełnym profesjonalizmem.. Ujęte wszystkie najważniejsze momemnty z tego Najważniejszego dla Nas Dnia w życiu.. Oraz Wy Andrzeju i Asiu z pełną profesją podeszliście do wykonania dla Nas tego wszystkiego.. Pełni humoru i uprzejmości :) Za taką współpracę bardzo Wam dziękujemy :) Jesteście wspaniali :) Wszystkim którzy szukają fotografa i kamerzysty na uroczystość ślubną z czystym sercem bradzooo polecamy !! Warto im zaufać !! :) Pozdrawiamy

Edyta i Krzysztof.

Anita i Piotr  Justyna i Pawel  Kasia i Krzysiek

Ja i mój mąż jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Foto-Chromińscy...super nagrane wesele........ album z wybranymi ładnymi zdjęciami....a nasza sesja taka oryginalna ,to był super pomysł... Oczywiście Asia i Andrzej bardzo mili i sympatyczni:)
POLECAMY!!!!!! taki duet fotograf i kamerzysta w jednym to najlepszy pomysł!!!!!

ANITA I PIOTR BRYKSA

2013-06-17 / Szczerze polecamy współpracę z Asią i Andrzejem. Świetny z nich duet, co przekłada się na fantastyczny efekt ich pracy. Zdjęcia są super, filmy również, a to wszystko gwarantuje niezapomniane wspomnienia z najważniejszego dnia naszego życia. Gdybyśmy mieli wybierać jeszcze raz, zdecydowalibyśmy się na FotoChromińscy! Bardzo dziękujemy!

Justyna i Paweł Kankowscy

2014-09-01 / Film super:)))) jesteśmy bardzo zadowoleni odwaliliście kawał dobrej roboty .Tak samo zdjęcia jak i film powalają z nóg. Pozdrawiamy,

Kasia i Krzysiek.

Monika i Tomasz  Michalina i Adrian Przemek

2013-09-13 / Poleceni przez znajomych... troszkę się balismy bo nie znaliśmy nikogo z tej branży Ale wystarczyło pare zdań zamienionych i poczuliśmy profesjonalizm.... współpraca?? Rewelacja.... podpowiadają wiele Ale i również zaczynają od wysłuchania i nigdy nie lekcewaza zdania klienta.... sporo nowinek fajne wykonanie wszystkiego..... aż chce się siadać i wspominać ten czas.... ich dzieła można oglądać w tym i nasze wygłupy.... :-).... prywatnie.... cudowni ludzie.... na 10 rocznicę ślubu znów zrobimy zabawę i wiem kto to udokumentuje :-)... polecam gorąco razem z żoną...

Monika i Tomek

2014-09-19 / Serdecznie i bardzo gorąco dziękujemy za tak wspaniałą ślubną pamiątkę, jaką są zdjęcia i film Waszego autorstwa! Uważamy, że napisane tu komentarze i opinie w pełni oddają efekty i urok wykonanej przez Was pracy :) Wszystko jest bardzo profesjonalne, widać Wasze ogromne zaangażowanie, pasję oraz dbałość o najdrobniejsze szczegóły. Czujemy się dopieszczeni i bardzo zadowoleni :) Oglądając film wzruszamy się i śmiejemy, wszystko powraca do nas i znów czujemy się jak w czasie naszego Najpiękniejszego Dnia w Nowym Życiu. Zdjęcia są rewelacyjne, przepiękne, fantastyczne dzięki nim dostrzegamy, jak wiele działo się dookoła, a czego niestety nie udało nam się zauważyć, bo tego dnia wszystko tak szybko umyka. Szczerze polecamy Asie i Andrzeja, to najlepszy wybór, jakiego możecie dokonać!:) Jeszcze raz bardzo dziękujemy za piękną oprawę naszego ślubu i wesela :) Pozdrawiamy

Michasia i Adrian :-)

Podejście i zaangażowanie Foto-Chromińskich to pełen profesjonalizm. Wieloletnie doświadczenie i pasja stawia Asię i Andrzeja w czołówce firm zajmujących się fotografią i video-filmowaniem. Zarówno klienci jak również firmy współpracujące z Foto Chromińskimi podkreślają pozytywne emocje, uśmiechy ale i poważne podejście do tematu swojej usługi co gwarantuje profesjonalny materiał niezależnie od rodzaju imprezy w miłym towarzystwie. Przez lata współpracy obserwujemy progres zarówno w rozwoju umiejętności jak i sprzętu. Ze swojej strony Polecam w 100 % usługi Joanny i Andrzeja !

Przemek